Огромни проблеми с трафика в цяла София заради спирането на движението

...
Огромни проблеми с трафика в цяла София заради спирането на движението
Коментари Харесай

Евролидерите предизвикаха истински хаос по пътя към летището в София

Огромни проблеми с трафика в цяла София заради прекъсването на придвижването при идването на делегациите. Най-натоварено беше в региона на летището.

Хора, които закъсняваха за полетите си, се принудиха да изоставят коли, таксита и рейсове, и потеглиха пешком към терминалите, осведоми Нова телевизия. 





Тази вечер евролидерите се събраха за по този начин наречената „ неофициална вечеря ” в София Тех парк, която ще даде старт на срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани . Темите са от световния дневен ред и мястото на Европа в него, а върху това въздействат излизането на Съединени американски щати от съглашението за нуклеарното оръжие с Иран, което Европейски Съюз счита, че би трябвало да бъде непокътната като договореност, до момента в който Иран я съблюдава, и наложените мита на европейски първични материали от Вашингтон, написа Блиц. 

Лично министър председателят Бойко Борисов посрещаше гостите, а по-късно ги предаваше в ръцете на министъра на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова. 

Над 450 са гостите от делегациите за идната среща на върха. Форумът ще бъде отразяван от над 1000 публицисти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР